Brandbu Skolekorps
 • Aktuelt    • Informasjon    • Terminlista    • Nyhetsarkiv    • Styret og utvalgene    • Kontaktinfo    • Støtt oss!    • Mediefiler (bilder ol.)    • Historie     • Gjestebok  

 

 

   Nyhetsarkiv
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 956 091

 

 Gøteborgfestivalen 24. - 28. juni 2012

Som de fleste av dere allerede kjenner til, er hovedkorpset innstilt på å gjøre noe annet enn å delta i NM til våren. NM-deltakelsen kolliderer med både muntlig eksamen og diverse avslutninger, noe som gjør at mange har problemer med å komme seg tidsnok til Stavanger. Det er for så vidt ikke første gangen vi har slike kollisjoner, men i år gjelder dette for ekstra mange musikere.
For å ha et mål å strekke seg mot som et alternativ til NM, foreslår styret at korpset deltar på Gøteborgfestivalen 24. til 28. juni, og dette var temaet på foreldremøtet mandag 16. januar. Møtet konkluderte med at dette er noe vi ønsker å gå for.
Denne festivalen har lange tradisjoner, og korps som har deltatt tidligere har vært godt fornøyd.
Gøteborgfestivalen består av konkurranser, workshops og spilling rundt omkring i byen. Det er viktig for korpset vårt at det også er en konkurranse å delta på, i tillegg til det uhøytidelige og sosiale.

Her er mer om festivalen – hentet fra festivalens hjemmeside:

Nästa sommar arrangeras Göteborg Music Festival för 25.e året i rad och det vill vi naturligtvis fira lite extra tillsammans med dig och din orkester. I dagsläget försöker vi engagera de "kjempeflinke guttene" i The Funky Butt, och om alla bitar faller på plats blir detta en av festivalens absoluta höjdpunkter.

Liseberg - Nordens största nöje! I parken har ni möjlighet att stå för underhållningen i form av konserter och parader. Som vanligt presenteras flera nya attraktioner. Åk Atmosfear - Europas högsta och kanske världens mest spektakulära fritt fall. Från 146 meter över havet faller man fritt i 110 km/h rakt ner. Vågar du? Ett besök på Liseberg består av massor av upplevelser och mycket glädje.

Ett minne för livet är att få spela i Göteborgs berömda konserthus. Akustiken inne i stora salen är helt fantastisk. Miljön är inspirerande och ni väljer själva vad ni vill vara med på. Programmet innehåller både workshops och tävlingar. Precis utanför konserthuset, på Götaplatsen, arrangeras också kurser i drill.

Vår stad är som allra vackrast under sommaren. Ett dopp i havet ligger inte långt borta och för den shoppingsugne finns Freeport, en riktig outlet, just utanför Göteborg.

Ni bor mitt i centrala staden och det är gångavstånd till det mesta. Någon buss på plats behövs knappast för vi hjälper er gärna med transporter av instrument. Maten är erkänt mycket god och väldigt populär. I skolans matsal serveras tre mål mat per dag för hungriga musikanter.

Välkomna!


Vi har en ambisjon om at festivalen ikke skal koste hver musiker noe særlig mer enn det en NM-tur ville ha gjort. Det blir kjørt buss til Gøteborg, og det blir overnatting på en skole. Her er det mulighet til å leie både reiseseng og sengetøy for en billig penge.

NB! Den planlagte utenlandsturen sommeren 2013 påvirkes ikke av at korpset reiser til Gøteborg i år. Utenlandsturen er noe vi har snakket om lenge, og som vi fortsetter planleggingen av. Så snart turkomiteen har kommet ordentlig i gang med arbeidet, blir det mer informasjon om dette.

Skal Gøteborgfestivalen bli noe av, er vi avhengig av et fulltallig korps. Vi trenger også minst seks voksne som kan bli med på turen (noen voksne har allerede meldt seg).

Dette kan bli en flott opplevelse for korpset! Å dra på slike turer er artig og sosialt viktig. Dessuten har vi et knallbra korps som kommer til å imponere hele Sverige!


BINDENDE PÅMELDING INNEN 1. MARS på mail til : per.ola@egge-ovre.no

Gi samtidig beskjed om du/dere som er foreldre/foresatte kan bli med på turen.


Se festivalens offisielle hjemmeside

   


Get Adobe Reader

 Gøteborgfestivalen 2012 Read file


 

 

 

Brandbu skolekorps, Postboks 15, 2712 Brandbu.